Touré avskriver United i tittelkampen

Alsaker: - Ser ikke United på toppen.

TROR IKKE PÅ UNITED: Manchester Citys Yaya Touré tror ikke Manchester United vil kunne forsvare ligagullet. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB Scanpix
TROR IKKE PÅ UNITED: Manchester Citys Yaya Touré tror ikke Manchester United vil kunne forsvare ligagullet. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester United har hatt en svært trøblete sesongstart.

Etter at David Moyes tok over har de regjerende mesterne slitt med å finne tilbake til formen de hadde under Sir Alex Ferguson, og ligger åtte poeng bak ligaleder Arsenal etter ni kamper spilt.

- De sliter veldig Nå sier Manchester Citys Yaya Touré at han ikke tror United vil klare å komme opp til toppen igjen.

- United kommer til å få det hardt med å forsvare tittelen, siden de har en ny manager og de sliter veldig for tiden, sier Touré til The Sun, ifølge Sportinglife.

Øyvind Alsaker mener Touré er for tidlig ute med å avskrive United.

- Jeg synes det blir litt voldsomt å avskrive et lag som kun ligger to poeng bak deg, sier Alsaker til Dagbladet.

- Når det er sagt, har jeg vanskelig for å se United på toppen av Premier League denne sesongen. De har hatt en dårlig start, mens mange andre har vært sterke, så det blir veldig mange lag å passere.

Tror på Liverpool Touré trekker fram Liverpool som en større tittelkandidat.

- Liverpool er en stor trussel for øyeblikket. De har en sterk tropp, og spissene deres - Suarez og Sturridge - scorer som de selv vil, sier ivorianeren.

Alsaker mener Liverpool har en klar fordel på de andre tittelutfordrerne.

- Liverpool har ingen distraksjoner fra Premier League, de har bare ett fokus, og utover vinteren kan det bli en klar fordel å bare spille en kamp i uka.

Alsaker tippet City som seriemester før sesongstart, og det står han fortsatt ved.

- Jeg synes det City har vist i toppkampene mot United og Chelsea gjør dem til klare favoritter. Bak dem synes jeg det er veldig vanskelig å spå. Det er veldig tett, ingen lag har stukket fra ennå, så det kommer til å bli veldig jevnt.

TROR PÅ CITY: Øyvind Alsaker holder fremdeles Manchester City som favoritter til å vinne Premier League. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TROR PÅ CITY: Øyvind Alsaker holder fremdeles Manchester City som favoritter til å vinne Premier League. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer