Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tour de France er årets kjedeligste ritt

Oscar Freire dropper hele greia.

LEI: Oscar Freire vant den grønne trøya i Tour de France i 2008. I går gidder han ikke.Foto: SCANPIX/EPA/CHRISTOPHE KARABA
LEI: Oscar Freire vant den grønne trøya i Tour de France i 2008. I går gidder han ikke.Foto: SCANPIX/EPA/CHRISTOPHE KARABA Vis mer

(Dagbladet): Rabobank-rytter Oscar Freire dropper årets Tour de France - og slakter hele rittet i samme slengen.

Spanjolen, som har fire etappeseire i Touren og den grønne trøya fra 2008, mener klassikerne er mye mer morsomt enn det legendariske franske løpet.

- Touren er årets kjedeligste løp. På de flate etappene går det brudd, og så blir det spurt. På fjelletappene er det alltid de samme rytterne, sier Freire, ifølge dansk TV 2.

- Det ville vært bra for sporten om klassikerne også gikk om sommeren. Touren får masse oppmerksomhet, men bare fordi det ikke skjer noe annet om sommeren, sier han.

Fjorårsvinneren av Milan - San Remo har hatt en middels sesong så langt, og fikk årets utgave av nevnte ritt ødelagt på grunn av en velt.

Rabobank vil satse på andre ryttere enn 35-åringen i årets Tour de France.

- Det er lagets beslutning at de vil satse på Robert Gesink. Som andre lag satser vi på sammenlagtseier, sier Oscar Freire.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media