FRIERI: Cyril Gautier fridde til kjæresten på den 21. etappen. Foto/Skjerdump, Eurosport Player.
FRIERI: Cyril Gautier fridde til kjæresten på den 21. etappen. Foto/Skjerdump, Eurosport Player.Vis mer

Tour de France-rytter fridde i løypa

Dro fram et ark med spørsmålet til sin kjære.

(procycling.no): Som vanlig er den siste etappen i Tour de France en ren parademarsj inn til Paris. Der får rytterne tid til å skåle i champagne, hilse på familien, mens Cyril Gautier utnyttet den rolige starten til å rette et helt spesielt spørsmål.

Med litt over 80 kilometer igjen tok han nemlig fram en side fra rittboka, hvor han fridde til kjæresten.

Hva kjæresten kommer til å svare, er fremdeles usikkert, men Pierre Rolland (Cannondale-Drapac) viste tydelig hva han mente om frieriet, mens også kameramannen ga et rungende ja til den franske veteranen.

I årets Giro d'Italia fikk Victor Campenaerts (Team LottoNL-Jumbo) en bot for å spurt om en date, med påskriften Carlien Daten skrevet med tusj over brystet.

Campenaerts fikk et ja fra den aktuelle kvinnen, men senere har det kommet fram at det ikke ble noe stevnemøte mellom de to likevel.

Bedre gikk det da for Campenaerts lagkamerat Jos Van Emden, som stoppet langs veien, og fridde til sin kjæreste i 2014-utgaven av giroen, og fikk ja fra kjæresten.

Gautier har hatt et aktiv Tour de France, hvor han har jobbet mye for lagkameraten Romain Bardet, som ligger på tredjeplass i sammendraget før den siste etappen.

Les flere sykkelnyheter på www.procycling.no!