LEDER MED TO SLAG: Keegan Bradley gikk førsterunden på 64 slag. Foto:   REUTERS/John Amis
LEDER MED TO SLAG: Keegan Bradley gikk førsterunden på 64 slag. Foto: REUTERS/John AmisVis mer

Tour-debutant best av alle

Storspilte på banen ved Atlanta.

Tour-debutanten Keegan Bradley gikk rett til tet i Tour-mesterskapet i golf torsdag. Han gikk førsterunden på 64 slag på banen ved Atlanta.

Verdensener Luke Donald var gjennom første runde på 66 slag. Det betyr at han ligger på annenplass sammen med Jason Dufner. Det ble en dag preget av regn på åpningsrunden, og mot slutten måtte en del av spillerne ta en halv times pause før de kunne få avsluttet.

26 år gamle Bradley, som spiller sin aller første sesong på PGA-touren i år, har vunnet to turneringer tidligere denne sesongen, og dersom han fortsetter turneringen ved Atlanta like godt som han har startet, har han sjansen til å kapre en plass på det amerikanske laget til Presidents Cup.

- Jeg prøver å si at jeg ikke tenker så mye på dette med Presidents Cup, men for å være helt ærlig, så dukker tanken om en plass på laget der opp ved hvert tredje hull jeg spiller. Ja, kanskje tenker jeg på det oftere også, sier Bradley.

På åpningsrunden i Tour-mesterskapet torsdag klarte han fire birdier på den siste halvdelen av runden og storspilte til tider.

(NTB)