Tour-exit: - Jeg gråt

Danske Jakob Fuglsang: - Som om jeg har blitt overkjørt av et tog.

KNUST: Jakob Fuglsang orket ikke å snakke med pressen etter dette besøket i mobil røntgenenhet, men onsdag morgen tok han imot pressen ved hotellet Astana har benyttet i Nîmes. Foto: NTB Scanpix
KNUST: Jakob Fuglsang orket ikke å snakke med pressen etter dette besøket i mobil røntgenenhet, men onsdag morgen tok han imot pressen ved hotellet Astana har benyttet i Nîmes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Tirsdag var Jakob Fuglsang for deprimert til å snakke med pressen, men onsdag formiddag møtte han journalistene utenfor Astanas laghotell, Hôtel C Suites, i Nîmes.

Her fortalte han om skuffelsen etter å ha brutt touren på den 16. konkurransedagen. På forhånd var dansken blant favorittene til å vinne rittet etter å ha dominert sykkelsporten i nært sagt hvert eneste ritt han har kjørt i 2019, sist ved å gå til topps under det prestisjetunge Critérium du Dauphiné for andre gang i karrieren.

Men da en rytter veltet like ved siden av en godt plassert Astana-kaptein i feltet i forbindelse med passering av en rundkjøring 25 kilometer fra mål, ble også Fuglsang involvert da rytteren ved siden av ham også gikk ned i dragsuget.

- Jeg så for meg at jeg skulle komme meg videre inntil jeg så hånden. Som så ut som noe jeg aldri har sett maken til tidligere. Jeg var selv overbevist om at det helt sikkert var noe som hadde brukket, sier Fuglsang i intervju med dansk TV 2 og andre medier i Nîmes.

Han ble også bedt om å beskrive hvordan kroppen kjennes ut dagen etter Tour de France-exiten:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer