Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Touré matchvinner da City snudde til seier

Slo Swansea på hjemmebane.

YAYA: Yaya Touré ble matchvinner for Manchester City mot Swansea. Foto:EPA / PETER POWELL / NTB Scanpix
YAYA: Yaya Touré ble matchvinner for Manchester City mot Swansea. Foto:EPA / PETER POWELL / NTB Scanpix Vis mer

Manchester City henger med i toppen av Premier League etter lørdagens 2-1-seier over Swansea på hjemmebane.

Avgjørelsen kom etter en drøy time av oppgjøret. Yaya Touré fikk ballen inne i feltet etter et hjørnespark, og ivorianeren banket den kontant i mål til seier.

Manchester City har ikke hatt sin beste periode den siste tiden. I tillegg til skuffende resultater i mesterligaen har laget avgitt viktige poeng i to av sine tre siste seriekamper. Men lørdag endte det i en viktig trepoenger, selv om det startet ille for vertene.

For allerede etter ni minutter scoret Wilfried Bony for Swansea. Etter flott lagspill fikk ivorianeren ballen inne i feltet, og alene mot keeper Joe Hart var han sikker.

Ti minutter etter var lagene like langt. Et hardt innlegg fra Jesus Navas gikk fram til Stevan Jovetic, som fra fem meters hold fikk en enkel jobb med å utligne.

Seieren betyr at City beholder 3.-plassen i Premier League, åtte poeng bak serieleder Chelsea.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling