Touré tror på comeback i Champions League - med Liverpool

Ivorianeren sikter seg inn på topp fire.

OPTIMIST: Kolo Touré tror Liverpool kan returnere til det gjeveste selskapet i Europa neste sesong. Foto: AFP PHOTO / Kamarul Akhir
OPTIMIST: Kolo Touré tror Liverpool kan returnere til det gjeveste selskapet i Europa neste sesong. Foto: AFP PHOTO / Kamarul AkhirVis mer

Liverpool har ikke spilt i mesterligaen siden 2009, men veteranen Kolo Touré øyner håp om en plass blant de fire beste i Premier League.

Den 32 år gamle stopperen er hentet inn fra Manchester City i sommer.

- Vi ønsker å vinne trofeer, men vi ønsker også å spille i mesterligaen. Dette er en klubb med vinnerkultur. Jeg ønsker å være en del av dens historie, sier Touré til BBC.

Ivorianeren har tidligere spilt for Arsenal. Han har 105 landskamper for Elfenbenskysten.

- Selvsagt tror jeg vi kan klare det, sier Touré på spørsmål om han tror Liverpool kan kjempe om en av de fire plassene i Premier League som gir spill i mesterligaen.

- Jeg mener vi har en stall som gjør at vi kan gjøre det veldig bra denne sesongen. Liverpool har historien, kvaliteten, spillerne og mentaliteten. Vi ønsker å ta dette laget så langt vi kan, topp fire eller et trofé (i cupene), sier Touré.

I 2009 ble Liverpool nummer to. Siden har det gått nedover med de helrøde. 7-6-8-7 er plasseringene de fire siste årene.

(NTB)