Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Toure lar seg ikke påvirke av kritikken

- For meg er det viktigste å gjøre mitt beste.

KRITISERT: Yaya Toure har blitt kritisert for innsatsen sin denne sesongen, men lar seg ikke påvirke av de negative påstandene. Foto: AP Photo/Jon Super
KRITISERT: Yaya Toure har blitt kritisert for innsatsen sin denne sesongen, men lar seg ikke påvirke av de negative påstandene. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Yaya Toure har blitt kritisert for innsatsen sin denne sesongen, men lar seg ikke påvirke av de negative påstandene.

31-åringen har hatt noen vanskelig måneder. En av hans brødre har gått bort og på banen har det gått tråere enn på lenge. Ivorianeren mener han likevel klarer å fokusere på fotballen.

- For meg er den viktigste tingen å gjøre mitt beste for laget, sa Toure.

Midtbanespilleren prøver å overse kritikken som har haglet mot han denne sesongen.

- Noen ganger tenker ikke folk at vi er mennesker, de vil alltid prøve å kritisere deg selv om du er et menneske. Så jeg tenker aldri på de tingene. Jeg fokuserer alltid på laget, sa Toure.

Manchester-laget har ikke prestert så godt som forventet i Premier League og mesterligaen denne sesongen, men den tidligere Barcelona-spilleren ser lyst på de kommende kampene.

- Premier League er viktig og når vi taper, vil vi bli kritisert. Men vi må bare kjempe til slutten av sesongen. Troppen vår er fantastisk og vi vet akkurat hvordan vi skal kjempe helt inn i serien. Lag vil alltid heve spillet mot oss og vi vet at vi må prøve å holde følge med Chelsea, sa Toure.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling