Toure lar seg ikke påvirke av kritikken

- For meg er det viktigste å gjøre mitt beste.

KRITISERT: Yaya Toure har blitt kritisert for innsatsen sin denne sesongen, men lar seg ikke påvirke av de negative påstandene. Foto: AP Photo/Jon Super
KRITISERT: Yaya Toure har blitt kritisert for innsatsen sin denne sesongen, men lar seg ikke påvirke av de negative påstandene. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Yaya Toure har blitt kritisert for innsatsen sin denne sesongen, men lar seg ikke påvirke av de negative påstandene.

31-åringen har hatt noen vanskelig måneder. En av hans brødre har gått bort og på banen har det gått tråere enn på lenge. Ivorianeren mener han likevel klarer å fokusere på fotballen.

- For meg er den viktigste tingen å gjøre mitt beste for laget, sa Toure.

Midtbanespilleren prøver å overse kritikken som har haglet mot han denne sesongen.

- Noen ganger tenker ikke folk at vi er mennesker, de vil alltid prøve å kritisere deg selv om du er et menneske. Så jeg tenker aldri på de tingene. Jeg fokuserer alltid på laget, sa Toure.

Manchester-laget har ikke prestert så godt som forventet i Premier League og mesterligaen denne sesongen, men den tidligere Barcelona-spilleren ser lyst på de kommende kampene.

- Premier League er viktig og når vi taper, vil vi bli kritisert. Men vi må bare kjempe til slutten av sesongen. Troppen vår er fantastisk og vi vet akkurat hvordan vi skal kjempe helt inn i serien. Lag vil alltid heve spillet mot oss og vi vet at vi må prøve å holde følge med Chelsea, sa Toure.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer