- URETTFERDIG: Yaya Toure strålte i serieåpningen for Manchester City. Forrige sesong fikk han kritikk for spillet sitt, men ivorianeren synes mye av den ikke var riktig og er sikker på å slå tilbake i år.
Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
- URETTFERDIG: Yaya Toure strålte i serieåpningen for Manchester City. Forrige sesong fikk han kritikk for spillet sitt, men ivorianeren synes mye av den ikke var riktig og er sikker på å slå tilbake i år. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFFVis mer

Toure synes kritikken er urettferdig: - Jeg hadde ingen dårlig sesong

Vil slå tilbake.

Yaya Toure strålte i serieåpningen for Manchester City. Forrige sesong fikk han kritikk for spillet sitt, men ivorianeren synes mye av den ikke var riktig og er sikker på å slå tilbake i år.

Midtbanespilleren var toneangivende i Citys 3-0-seier borte mot West Bromwich mandag. Forrige sesong mente eksperter at Toure ikke var seg selv, men i ligaåpningen så man antydninger på at han er tilbake på toppnivået sitt.

- Jeg er litt overrasket. Forrige sesong var ikke den beste for oss, men vi ble nummer to. Jeg synes det ikke var dårlig. Det har vært mye kritikk av meg, men jeg hadde ingen dårlig sesong. Tolv mål og jeg vant afrikamesterskapet, sa Toure.

32-åringen har i flere sesonger vært glimrende for seriemesteren fra 2013/14. Da ligagullet ble sikret scoret han hele 20 mål og hadde ni målgivende pasninger på 35 oppgjøret fra start. I fjor ble det ti nettkjenninger og kun en assist.

- Jeg vet hva jeg vil. Jeg vet hva jeg må gjøre, jeg bryr meg ikke om hva folk sier om meg. Jeg har alltid vært der. Folk må forstå at fotball ikke handler om kun en spiller, men om hele laget. Jeg håper det blir et fint år for oss, sa Toure.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram