- Touren kan umulig bli en katastrofe nå

Thor Hushovd (31) har ett mål igjen som må oppfylles om han skal være fornøyd med Tour de France.

UNNET SEG ET GLASS: Thor Hushovd unnet seg et glass champagne i går kveld. Mye av presset forsvant på nordmannen med etappeseieren i Barcelona.Foto: Heiko Junge / SCANPIX
UNNET SEG ET GLASS: Thor Hushovd unnet seg et glass champagne i går kveld. Mye av presset forsvant på nordmannen med etappeseieren i Barcelona.Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg dagens Tour-etappe direkte i livestudio fra klokka 11.10.

BARCELONA (Dagbladet): Helten fra Montjuïc på den 6. etappen kunne i går kveld skåle sammen med lagkompisene i Cervelo i et hotell i en av Barcelonas mindre sjarmerende bydeler. Formel-1-champagnen Moët kom på bordet — og et så godt som samlet norsk pressefelt stilte opp til en feiring av det noe stillfarne slaget.

For selv om det nystartede, sveitsiske laget aldri har vunnet i Touren før, så var det verken skrik, skrål eller unødvendig sløsing med varene fra den sveitsiske teamkokken.

Så er da heller ikke dette noe nytt for Hushovd. En mann som har vært en suksess i Tour de France i store deler av dette tiåret.

- Uansett så blir ikke Touren en katastrofe for laget nå. Dersom vi får Carlos Sastre på pallen sammenlagt, så blir det bra, sier nordmannen til Dagbladet.

Nå er det Sastre For at jomfruturen skal kunne karakteriseres som «veldig bra», ligger lista desto høyere.

- Toppen er om jeg får den grønne trøya og Carlos vinner den gule. Nå begynner hans kamp for å skaffe seg den, påpeker Hushovd, og sikter til at rytterne i dag kjører inn i Pyreneene med målgang i minifjellstaten Andorra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer