Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Traa til topps

Jublet i Canada for sesongens første.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Kari Traa vant lørdagens verdenscuprenn i kulekjøring i Mont Gabriel i Quebec  i Canada.  Etter en laber sesongstart kom sesongens første verdenscupseier - og OL-optimismen en drøy måned før det braker løs i Torino.

Traa fikk 26,80 poeng i finalen og vant foran verdenscupleder Jennifer Heil fra Canada med 26,32 poeng med Nikola Sudova fra Tsjekkia på tredje.

Ingrid Berntsen kom også til finale og endte på 14. plass i Canada. 

Skuffelsene fra sesongens to første renn var glemt da  Kari Traa  jublet i målområdet og flørtet med publikum i målområdet i god, gammel stil.

I sesongdebuten i franske Tignes ble den regjerende  OL-mesteren fra Salt Lake City nr. 20, i det andre rennet i tyske Oberstdorf ble Kari Traa nr. 4.

Opp på 3. plass

Lørdagens seier ga også et byks i framover i  verdenscupen sammenlagt - fra 9. til 3. plass. Foran neste konkurranse i Deer Valley er Kari Traa 99 poeng bak Jennifer Heil, men bare ni poeng bak Sudova. (ANB - Dagbladet.no).

DEN GODE,GAMLE, GLADE Kari Traa jubler på toppen av seierspallen i Canada etter sesongens første verdenscupseier.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!