Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tradisjonsrike kombinertrenn avlyst

Mildværet gjør det umulig å preparere løyper.

FOR MILDT: De tradisjonsrike kombinertrennene i Schonach 9. og 10. januar er avlyst på grunn av mildværet som gjør det umulig å preparere løyper.
Bildet viser kombinertløper Magnus Moan.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FOR MILDT: De tradisjonsrike kombinertrennene i Schonach 9. og 10. januar er avlyst på grunn av mildværet som gjør det umulig å preparere løyper. Bildet viser kombinertløper Magnus Moan. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

De tradisjonsrike kombinertrennene i Schonach 9. og 10. januar er avlyst på grunn av mildværet som gjør det umulig å preparere løyper.

Langtidsvarselet forteller om mer mildvær, og dermed ble avgjørelsen om avlysning fattet allerede på årets siste dag.

Selv om man ikke har funnet en reservearrangør som kan overta verdenscuprennene, undersøkes muligheten for at Schonach-rennene i stedet skal avvikles som verdenscupfinale 5. og 6. mars. Det internasjonale skiforbundet (FIS) vil ta en avgjørelse i samråd med Tysklands skiforbund og den lokale arrangøren.

Schonach-rennene skulle markere sitt 50-årsjubileum i vinter.

Også kommende helgs renn i Klingenthal er avlyst. Den avgjørelsen ble fattet for over en uke siden. Neste verdenscuprenn blir i Chaux-Neuve i Frankrike tredje helg i januar.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media