FRIDDE: PSG-sportssjef Leonardo fridde til kjæresten Anna Billo midt under et Champions League-intervju i dag. Skjermdump: Sky Sports.
FRIDDE: PSG-sportssjef Leonardo fridde til kjæresten Anna Billo midt under et Champions League-intervju i dag. Skjermdump: Sky Sports.Vis mer

Trakk Barca i kvarten - fridde til kjæresten på direkten

Brasil-profil overrasket midt i Champions League-intervju.

(Dagbladet): Paris Saint-Germain møter Barcelona til kvartfinale i Champions League og det betyr et gjensyn med gamleklubben for PSG-spiller Zlatan Ibrahimovic.

Rett etter trekningen i Sveits, valgte PSGs sportssjef Leonardo (43) å fri til kjæresten Anna Billò (36) på direktesendt tv.

- Vil du gifte deg med meg? Du må svare nå. Jeg venter på svaret. Det kan ikke være så vanskelig, sa den tidligere Brasil-sjefen.

KJÆRESTER:Brasil-profilen Leonardo og Anna Billo. Foto: AP Photo/Luigi Costantini
KJÆRESTER:Brasil-profilen Leonardo og Anna Billo. Foto: AP Photo/Luigi Costantini Vis mer

Billò, en kjent tv-personlighet, dekket Champions League-trekningen for Sky Italia og snakket med PSG-sjefen om trekningen av Barcelona i kvartfinalen før Leonardo overrasket henne.

- Vi får diskutere dette hjemme, sa Billò, mens det brøt ut latter blant kollegaene i studio.

Paret har en datter på 1,5 år. Leonardo spilte 60 kamper for Brasil og var blant annet en profil i Milan før han la opp i 2003.

Hendelsen kan du se i dette klippet.

Barcelona gjester Paris til første kamp 2. april.

- Vi skal spille mot det beste laget. Det er ikke enkelt, men ingen trekning ville vært lett ansett. Men Paris fortjenere å være med på denne store festen, sier Leonardo ifølge Sky Sports.

Barcelonas sportsdirektør Andoni Zubizarreta er forsiktig optimist.

- PSG har veldig gode spillere med masse talent. Med deres erfaring og kunnskap om å spille denne typen kamper er jeg sikker på at de vil gi oss kamp helt til siste slutt. De er veldig konkurransedyktige, og vi møter mange spillere vi kjenner ganske godt, sier han til Uefa.com.