Trakk seg fra veddemål

Sykkelekspert Dag Erik Pedersen sa han ville gå fra Verona til Norge hvis Morten Hegreberg fullførte VM-rittet. Nå trekker han seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sykkeleksperten fleipet med at han skulle gå hjem fra Verona til Norge hvis Morten Hegreberg klarte det 265,5 kilometer lange VM-rittet.

- Jeg tar av meg hatten for Morten. Det er sterkt å fullføre et så langt løp. Han har ikke hatt så lange distanser tidligere, sa Dag Erik Pedersen.

Men han akter likevel ikke å gå hjem til Norge. En spasertur ville trolig medført 2015.29 tilbakelagte mil for Pedersen. Med bil tar turen 23 timer og 15 minutt.

Går til hotellet

Nå sier TV-kjendisen bare:

- Det får holde med å gå til hotellet.

Men sykkelsjef Svein Gaute Hølestøl mener han ikke bør slippe så enkelt:

- Så lett skal ikke Pedersen slippe fra dette. Kanskje skal han få kjøpe seg fri med noen kasser god vin, sa sykkelsjef Svein Gaute Hølestøl.

Hegreberg selv satt sju og en halv time på sykkelen og kom sammen med to andre ryttere sist i mål. Han var 28.45 minutt etter verdensmester Oscar Freire. Men han er fornøyd likevel:

- Litt morsomt er det å motbevise ekspertene på TV, sier Morten Hegreberg etter blodslitet.

- Til uken flytter jeg sammen med samboeren til Würtzburg i Tyskland. Det er jo på veien fra Verona. Dag Erik er velkommen innom for en matbit, sa Hegreberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer