Trakk seg

Etter fem hull på par på gårsdagens runde i Wegmanns Rochester LPGA sa Suzann Pettersen takk for seg. Det gjorde vondt i venstrearmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

24-åringen lå to over par totalt og var bra med i turneringen på Lacust Hill Country Club i Pittsford da en betennelse i venstre underarm begynte å plage henne.

Vil være fit

-  Slapp av, det er ingen dramatikk, sier Suzann med overbevisende stemme. -  Jeg gikk av banen for å være helt fit til US Open neste helg.

Wegmanns Rochester var Suzanns tredje turnering på rad etter sitt ni måneder lange skadeavbrekk. Hun har trent mye mengde, men brukt køllene sine forholdsvis lite.

-  Det var kaldt og rufsete vær her i Pittsford, sier Suzann. -  Jeg har belastet armene mye i det siste, og har fått en liten betennelse i muskelaturen i venstre underarm. Jeg snakket med caddien min og ble enig om å trekke meg. Deretter kalte vi på dommeren og fortalte han om hvorfor vi ønsket akkurat det.

Gode minner

Kommende torsdag starter den 60. utgaven av verdens største golfturnering for kvinner, US Open på Cherry Hills Country Club i Colorado. Det er årets tredje Major, og Suzann har stort sett bare gode minner fra tidligere opptredener i turneringen. I fjor ble hun nummer 16, for to år siden kom hun på 10. plass. Årets ambisjoner er minst like høye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer