Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trakk seg

Etter fem hull på par på gårsdagens runde i Wegmanns Rochester LPGA sa Suzann Pettersen takk for seg. Det gjorde vondt i venstrearmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

24-åringen lå to over par totalt og var bra med i turneringen på Lacust Hill Country Club i Pittsford da en betennelse i venstre underarm begynte å plage henne.

Vil være fit

-  Slapp av, det er ingen dramatikk, sier Suzann med overbevisende stemme. -  Jeg gikk av banen for å være helt fit til US Open neste helg.

Wegmanns Rochester var Suzanns tredje turnering på rad etter sitt ni måneder lange skadeavbrekk. Hun har trent mye mengde, men brukt køllene sine forholdsvis lite.

-  Det var kaldt og rufsete vær her i Pittsford, sier Suzann. -  Jeg har belastet armene mye i det siste, og har fått en liten betennelse i muskelaturen i venstre underarm. Jeg snakket med caddien min og ble enig om å trekke meg. Deretter kalte vi på dommeren og fortalte han om hvorfor vi ønsket akkurat det.

Gode minner

Kommende torsdag starter den 60. utgaven av verdens største golfturnering for kvinner, US Open på Cherry Hills Country Club i Colorado. Det er årets tredje Major, og Suzann har stort sett bare gode minner fra tidligere opptredener i turneringen. I fjor ble hun nummer 16, for to år siden kom hun på 10. plass. Årets ambisjoner er minst like høye.

-  Derfor valgte jeg å ikke ta noen sjanser i går da jeg kjente smerter, sier Suzann Pettersen. -  For jeg gleder meg veldig til US Open.

PS! 20 millioner kroner ligger i premiepotten når jentene slår ut i US Open. Rundt 3,4 millioner går til vinneren. I fjor het hun Meg Mallon (42) fra USA.

SNART TILBAKE: I går måtte Suzann Pettersen gi seg i en turnering i Pittsford. - Jeg gav meg for å være helt fit til US Open neste helg, sier hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!