Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Transportstreik kan ødelegge for Nadal, Federer og Murray

Wimbledon-turneringen trues.

TROR PÅ LØSNING: Andy Murray håper Wimbledon-turneringen unngår å bli rammet av streiken. Foto: AFP PHOTO/ GLYN KIRK
TROR PÅ LØSNING: Andy Murray håper Wimbledon-turneringen unngår å bli rammet av streiken. Foto: AFP PHOTO/ GLYN KIRK Vis mer

Wimbledon-turneringen i tennis kan bli rammet av transportstreik.

En av fagforeningene for arbeiderne ved Londons undergrunnsbane har varslet at det vil bli gjennomført fire streikeperioder i løpet av den snaut to uker lange turneringen i Sør-London.

- Jeg håper alt går i orden før Wimbledon starter. Jeg vet om mange fans som har kjøpt billetter og nesten ikke kan vente på at turneringen skal begynne, sier den skotske tennisstjernen Andy Murray.

Den første streiken kommer til å starte søndag kveld og vare til mandag morgen, som er åpningsdagen for Wimbledon. Det kan dermed føre til transportproblemer for de mange supporterne som ønsker å overnatte ved tennisanlegget for å skaffe seg billetter til de første kampene.

Streiketruslene kommer etter at en transportarbeider fikk sparken etter beskyldninger om dårlig oppførsel overfor kolleger. Fagforeningen krever at han får jobben tilbake. En høring om saken skal holdes i løpet av juni.

(NTB)

KLAR FOR LONDON: Roger Federer, her under French Open, er klar for en ny stor turnering. Så sant ikke streiken ødelegger. Foto: AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK
KLAR FOR LONDON: Roger Federer, her under French Open, er klar for en ny stor turnering. Så sant ikke streiken ødelegger. Foto: AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK Vis mer