Traoré spiller back mot Vålerenga

Se RBKs nødgrep.

(Dagbladet.no): Rosenborg-trener Knut Tørum viser oppfinnsomhet foran klubbens møte med Vålerenga på Lerkendal i morgen.

Micke Dorsin og Miika Koppinen er begge suspendert, mens Roar Strand sliter med skade.

Derfor dyttes angrepsspiller Abdou Razack Traoré ned på venstreback. Vanligvis spiller den 18-årige ivorianeren i angrep.

- Det er en ny rolle for ham, men jeg tror han kan lykkes bra. Adbou vil være en veldig offensiv back, som samatidig har orken til å løpe begge veier, sier Tørum til Rosenborgs hjemmeside.

Traoré virker ikke veldig bekymret når adressa.no får tenåringen i tale.

- Jeg er nok bedre offensivt enn defensivt. Men i morgen skal jeg jobbe 75 prosent defensivt, og bare 25 prosent offensivt, sier han til nettstedet.

RBK må også klare seg uten Steffen Iversen. Toppscoreren erstattes av Øyvind Storflor. Trener Tørum mener elleveren han stiller med holder mål.

- I denne kampen kan vi bevise at vi ikke er avhengige av å ha alle mann på plass. Jeg er overbevist om at dette mannskapet er mer enn godt nok til å slå Vålerenga, sier Tørum.

SCORET MOT ASTANA: Her jubler Adboul Traoré med Marek Sapara i CL-kvaliken. Mot VIF i morgen kveld skal ivorianenen hindre scoringer. Foto: Scanpix
SCORET MOT ASTANA: Her jubler Adboul Traoré med Marek Sapara i CL-kvaliken. Mot VIF i morgen kveld skal ivorianenen hindre scoringer. Foto: Scanpix Vis mer

Rosenborg (4-3-3): Hirschfeld - Stoor, Kvarme, Basma, Traoré - Sapara, Riseth, Tettey - Konan, Koné, Storflor.