- Trappatoni Leeds-aktuell

Spekulasjonene raser rundt ansettelsen av ny manager i Leeds. Vi gir deg ferske nyheter og rykter fra England.

Siste nytt i Leeds-affæren er at Italias Giovanni Trapattoni er villig til å kutte landslagsjobben for å bli manager i Leeds. The Sun skriver at Trapattoni er et alternativ for Leeds, selv om Martin O'Neill fortsatt er førstevalget.

The Guardian skriver at Leeds vil foreta en offentlig henvendelse til Celtic-sjef O'Neill i løpet av de to neste dagene, mens The Mirror mener å vite at lønna til O'Neill, dersom han blir Leeds-sjef, vil ligge på 23 millioner i året.

The Independent melder at Leeds hadde samtaler med Terry Venables, mens The Guardian fortsatt holder Guus Hiddink som kandidat, til tross for at Daily Mail fastslår at Hiddink har bestemt seg for å bli PSV Eindhoven-trener.

Det sies at man ikke skal tro på alt avisene skriver. I dette tilfellet må du i alle fall velge hvilken avis du skal stole på.

JUVENTUS er klare for å komme med et bud på Arsenals Fredrik Ljungberg, skriver den Italienske sportsavisa Tuttosport. Ljungberg spiller uansett ikke for Arsenal i serieåpningen. Han må operere en hofteskade, og er trolig ikke spilleklar før om to-tre måneder.

GARY BREEN og Everton har avsluttet samtelene uten å bli enige om en kontrakt, skriver Daily Mail og The Sun. Blåtrøyene fra Liverpool har ikke klart å bli enige om den irske 28-åringen om betingelsene i den personlige kontrakten. Dermed er Newcastle foreløpig favoritt til å sikre seg stopperen gratis.

BOLTON er interesserte i å signere tidligere Tottenham-spiss Chris Armstrong (31). Armstrong ble løst fra kontrakten med hovedstadsklubben etter sist sesong.

ANTONIO BENARRIVO har senket lønnskravene sine, og er dermed på vei til Fulham, melder The Independent.

SUNDERLAND vil by 80 millioner kroner for Derby-spiss Malcolm Christie, melder The Independent og Daily Mail. Christie scoret ni mål sist sesong, og er verdsatt til drøyt 100 millioner av Derby.

RONALDO kommer neppe til engelsk fotball med det første. Agenten hans, Alexandre Martins, sier ifølge SoccerAge.com at Ronaldo blir i Inter Milan. - Ronaldo vil bli mester med Inter. Han planlegger å jobbe mot dette målet med stor innsats og glede, sier Martins. Ifølge agenten føler Ronaldo at han står i gjeld til Inter for all støtten gjennom de årene han har vært i klubben, men ikke kunnet spille på grunn av skader.