Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trår til for helsa og miljøet

Gjør som Stoltenberg og registrer din aktivitet her.

(Dagbladet.no): Sykle til jobben-kampanjen går av stabelen i dag for 33. året på rad. Norges mosjons- og bedriftsidrettsforbund har i år fått statsminister Jens Stoltenberg på laget.

- Jeg har syklet mye fra barndommen av, både til skole og arbeid. Også som trening og rekreasjon i fritiden, sier statsminister Jens Stoltenberg til Dagbladet.no.

Statsministeren er blitt vant til å stille opp på forskjellige arrangementer, og nølte heller ikke når Norges mosjons- og bedriftsidrettsforbund ville ha han som ambassadør.

- Da jeg satt på Stortinget prøvde jeg å sykle til og fra jobben så mye som mulig. Men etter at jeg ble statsminister har det dessverre blitt lite av det.

Han tror det er flere og flere som bruker sykkel både i arbeids- og fritidssammenheng. Og oppfordrer alle Dagbladet.nos lesere til å bruke sykkelen så ofte som mulig.

- Det er bra både for helsa og miljøet.

Også samferdselsminister Liv Signe Navarsete og stortingsrepresentant Inga Marte Thorkildsen stiller opp som ambassadører.

Dagbladet.no kommer med oppdateringer senere i dag, etter at Navarsete og Thorkildsen har vært med på kampanjens åpning.

STØTTER OPP: Stoltenberg bruker sykkelen aktivt både på jobb og i fritiden. Foto: GEIR BØLSTAD
STØTTER OPP: Stoltenberg bruker sykkelen aktivt både på jobb og i fritiden. Foto: GEIR BØLSTAD Vis mer
Trår til for helsa og miljøet
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling