Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Travtriumf

Den norske travhesten Sugarcane Volo vant storløpet Palio dei Comuni i Montegiorgio i Italia i går. - Jeg har aldri kjent en så god følelse etter en seier, sier kusk Hans Petter Tholfsen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har vunnet mer penger i et enkelt løp enn dette tidligere. Men aldri har en seier varmet mer, sier Tholfsen. Triumfen i går var verdt 750 000 kroner.

- Sugarcane Volo betyr noe helt spesielt for meg. Jeg har alltid visst hvilket fantastisk potensial det har bodd i ham. Men det ene problemet etter det andre har bygd seg på gjennom karrieren, sier Tholfsen.

- Det tårnet seg med betennelse på hjertemuskelen etter at han travet et løp mot den skandinaviske eliten med infeksjon i kroppen. Etter den knekken trodde vi alt var over. Det tok nesten et helt år å få ham i løpsbanen på nytt. Vi ble rådet til å benytte medisiner, men valgte i stedet hvile og ro over lang tid, forteller Tholfsen. Hesten vant på banerekorden 1.11,6 på 800-metersbanen i Montegiorgio.

- Nå er han sju år gammel, men har faktisk mye ugjort på banen, sier Tholfsen.

Hele Norges coronakart