Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre år uten tap

Bækkelaget-Frisk/Asker 1-0 (Klasse X): Bækkelagets 12 år gamle fotballjenter har ikke tapt en kamp på tre år. I dag vant de sin sjuende strake kamp i Norway Cup, men de skuffede jentene får ikke spille finale.

De suverene Bækkelagsjentene har 130-8 i målforskjell i serien. I Norway Cup har laget i tur og orden vunnet over Heming (6-1), Koll (3-0), Abildsø (3-0), Bærums Verk (3-1), Løvenstad (3-0) og Nesøya (5-0).

- Det er synd vi ikke får spille finale. Jeg tror vi er blant de beste lagene, sier Charlotte Modal (12) og Carine Strøm (12) til Dagbladet.no.

Bækkelagsjentene vant Norway Cup ifjor. I år sørger en regelendring fra Norges Fotballforbund for at det ikke spilles finaler i de yngste klassene. Det så ikke ut til å legge noen stor demper på stemningen blant BSK-jentene etter kampen. Da fikk de blomster og diplomer fra klubbledelsen etter seieren mot Frisk/Asker.

Charlotte scoret sju mål i Norway Cup og er lagets toppscorer. Måljegeren spilte fjorårets finale, men da som keeper,

- Keeperen vår ble skadd, så jeg måtte stå i mål. Jeg spiller på midtbanen til vanlig, og scorer de fleste målene med venstrebeinet. Jeg har ikke scoret på heading ennå, sier Charlotte.

- Det var en jevn kamp. Det laget vi møtte var blant de bedre vi har spilt mot, sier matchvinner Karine Melltvedt (12).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media