Tre års arbeid ble slettet. Vidar-leiren raser etter Viking-hacking: - Skammelig

Vil politianmelde saken.

JUBEL OG FORTVILELSE: Vidar jublet, mens Viking fortvilet etter den sensasjonelle cupseieren på onsdag.
Foto: Sander Selsvik Jacobsen / NTB scanpix
JUBEL OG FORTVILELSE: Vidar jublet, mens Viking fortvilet etter den sensasjonelle cupseieren på onsdag. Foto: Sander Selsvik Jacobsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Scoringer av Andreas Westly og Ingvald Halgunset sørget for at 2. divisjonsklubben Vidar sendte Viking sensasjonelt ut av cupen på onsdag.

Vidar har slått ut både Bryne og Viking, som begge er Vidars storebrødre. Det smerter intenst, ikke minst for storklubben Viking. Derfor var frustrasjonen særdeles stor etter tapet.

Cupaskeladden Vidar har en entusiastisk supportergjeng initiert av ungdommer og klubbens yngre spillere. De kaller seg Vidarulvene og har i tre år fulgt A-laget tett gjennom bilder, videoer og stemningsrapporter på deres instagramkonto.

Etter at Vidar overraskende slo Viking ut av cupen og ertet sin storebror i dagene etter, ble Vidarulvenes konto hacket. Alle bildene og videoene som er blitt publisert gjennom tre år, ble slettet. Backup-filer eksisterer ikke. Minnene er forsvunnet for evig og alltid.

I tillegg har Vidarulvenes konto fått navnet «Heia Viking,» med undertekst «VIKING ER STØRST I BYEN» og et bilde av Viking-logen.- Det er skammelig, skrev styreleder i Vidar, Øivind F. Eftestøl, umiddelbart på Facebook.

Vil politianmelde saken Vidar-leiren er i harnisk over hendelsen. Til Dagbladet forteller Gaute Meling, som er ungdomstrener i klubben og jobber tett med de mest engasjerte ungdommene i Vidarulvene, at de vil politianmelde saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer