Tre års ventetid er over for målsniken

Får sjansen igjen.

TILBAKE I VARMEN: Argentinas landslagssjef Gerardo Martino har inkludert Juventus-spissen Carlos Tévez i troppen til kampene mot Kroatia og Portugal i november. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB SCANPIX
TILBAKE I VARMEN: Argentinas landslagssjef Gerardo Martino har inkludert Juventus-spissen Carlos Tévez i troppen til kampene mot Kroatia og Portugal i november. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB SCANPIXVis mer

Argentinas landslagssjef Gerardo Martino har inkludert Juventus-spissen Carlos Tévez i troppen til kampene mot Kroatia og Portugal i november.

Det er første gang på over tre år at måljegeren er med i en Argentina-tropp. Han spilte sist for landslaget i Copa America sommeren 2011 og står med 13 mål på 64 kamper for hjemlandet.

Under Alejandro Sabellas periode som landslagssjef ble Tévez aldri funnet god nok. Derfor gikk han glipp av sommerens fotball-VM, der argentinerne endte med sølv etter tap for Tyskland i finalen.

Martino har også tatt ut Manchester City-keeper Willy Caballero og Tottenham-forsvareren Federico Fazio, som heller ikke fikk sjansen av Sabella.

Argentina møter Kroatia i London 11. november og Portugal i Manchester uken etter.

(NTB)