<strong>IKKE MED:</strong> Diego Costa er blant spillerne som ikke får være med på Chelseas Asia-tur. Spissen har ytret et ønske om en overgang bort fra klubben. Foto: NTB Scanpix
IKKE MED: Diego Costa er blant spillerne som ikke får være med på Chelseas Asia-tur. Spissen har ytret et ønske om en overgang bort fra klubben. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chelsea

Tre av Chelsea-stjernene utelatt fra Asia-tur

Diego Costa, Nemanja Matic og Kurt Zouma manglet alle fra passasjerlisten da Chelsea offentliggjorde hvem de har med til oppkjøringsturneen i Asia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Chelsea-spiss Diego Costa var ikke å se da London-laget startet sesongoppkjøringen forrige uke, og var heller ikke med til Asia. 28-åringen skal være mest interessert i å sikre seg en overgang til gamleklubben Atlético Madrid.

Den hardttaklende midtbanespilleren Nemanja Matic har på sin side lenge blitt koblet til Manchester United og en gjenforening med gamletreneren José Mourinho.

– Han er Chelsea-spiller. Jeg kan ikke snakke om ham. Vi er nødt til å respektere spilleren, klubben, manageren og eieren, svarte United-manageren da han fikk spørsmål om Matic tidligere denne uken.

Talentfulle Kurt Zouma er også spådd en mulig avgang.

Eden Hazard var heller ikke med til Asia, da belgieren ble igjen i London for å få behandling for ankelbruddet han pådro seg på landslagssamling. Hazard er ventet å gå glipp av seriestarten kommende sesong.

Nysigneringen Antonio Rüdiger kan slutte seg til Chelsea i Singapore neste uke etter Chelseas åpningskamp under oppkjøringen mot Arsenal i Beijing lørdag.

Chelsea-troppen som reiser til Asia: Thibaut Courtois, Willy Caballero, Eduardo, Marcin Bulka, César Azpilicueta, Gary Cahill, David Luiz, Andreas Christensen, Tomas Kalas, Jake Clarke-Salter, Fikayo Tomori, Marcos Alonso, Victor Moses, Cesc Fàbregas, N'Golo Kante, Mario Pasalic, Lewis Baker, Kyle Scott, Pedro, Willian, Kenedy, Charly Musonda Jr, Jeremie Boga, Michy Batshuayi og Loïc Rémy.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer