- Tre av målene burde vært annulerte

Marca langer ut mot dommer-teamet.

(Dagbladet): Den Madrid-baserte avisen Marca går langt i å kritisere dommer Viktor Kassai og hans team etter at Barcelona ble ydmyket på Allianz Arena av Bayern München.

- Tre av målene skulle vært annulerte, skriver de på sine nettsider, og viser til mål nummer én, to og tre av de fire scoringene til Bayern München.

Avisen mener at Dante klatret på Alves i forkant av Müllers første, at Mario Gomez sto i offside da han scoret sitt ene, og at det skulle blitt blåst for sperren Thomas Müller satt opp på Jordi Alba i forkant av Arjen Robbens mål.

Også Barcelona-baserte El Mundo Deportivo er enig med Marca at dommeren kunne vært bedre. De hyller likevel også den tyske motstanderen.

- Et mektig Bayern og en katastrofal dommer, skriver avisen.

Bayerns dyktighet og disipling skal ha mesteparten av æren for dagens nedsabling av Barcelona, og for Barcelona hjalp det heller ikke at deres Lionel Messi var langt under pari. Det gikk heller ikke ubemerket hen i spansk presse.

- Lionel Messi ble ikke frisk i tide til å unngå ydmykelse for Barcelona, skriver SPORT.

I Tyskland var de imidlertid mer opptatt av å hylle Bayerns prestasjon, enn å se på hvor dårlig både dommer, Barcelona og Messi var.

- Gigantisk! Bayern vanæret Barca, slår Bild stor opp på sine nettsider.

I morgen er det duket for et nytt oppgjør mellom Tyskland og Spania. Da tar nemlig Borussia Dortmund imot Real Madrid. Kampen kan du følge i vårt fotballstudio.

Også spillerne selv var fornøyde med kampen.

- Vi kan være stolte, sa Arjen Robben etter kalasseieren.

BURDE VÆRT ANNULERT? Arjen Robben setter inn Bayerns tredje scoring, det etter at Thomas Müller har satt opp en effektiv og fysisk sperre på Jordi Alba, som fulgte Robben. Dommeren valgte imidlertid ikke å blåse. Foto: AP Photo / Matthias Schrader / NTB Scanpix
BURDE VÆRT ANNULERT? Arjen Robben setter inn Bayerns tredje scoring, det etter at Thomas Müller har satt opp en effektiv og fysisk sperre på Jordi Alba, som fulgte Robben. Dommeren valgte imidlertid ikke å blåse. Foto: AP Photo / Matthias Schrader / NTB Scanpix Vis mer