Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre Blackburn-spillere har fått svineinfluensa

Gamsten er frisk, flere klager over symptomer

RAMMET AV VIRUSET: Blackburn-spiller Chris Samba (t.v.), her i duell med Burnleys David Nugent, har fått svineinfluensa. Klubben frykter flere spillere er rammet. Foto: Nigel Roddis/Scanpix
RAMMET AV VIRUSET: Blackburn-spiller Chris Samba (t.v.), her i duell med Burnleys David Nugent, har fått svineinfluensa. Klubben frykter flere spillere er rammet. Foto: Nigel Roddis/Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet.no): Blackburn bekrefter i dag at tre av spillerne på laget til Morten Gamst Pedersen har fått svineinfluensa.

Ytterligerer to i staben har fått påvist skydommen.

Det er David Dunn og Chris Samba som er syke, de var ikke med i troppen som møtte Chelsea på lørdag, da Blackburn tapte 5-0 på Stamford Bridge.

- Det er definitivt svineinfluensa. Dere spekulerer i navn, det får så være. Vi har fått enda et tilfelle i dag tidlig, det er en ny spiller og et par i støtteapparatet, sier manager Sam Allardyce til Sky Sports.

De syke spillerne vil ikke være med laget i morgen i cupkampen mot Peterborough.

Går som planlagt
- Vi håper de vil være tilbake neste uke når vi skal til Old Trafford. Men dette er et av de virusene som kan sette deg helt ut i opp til seks dager, så vi må vente og se, sier Allardyce.

Britiske medier begynte straks å spekulere i om kampen i morgen blir utsatt, men klubben sier nå at cupkampen mot Peterborough vil blir spilt i morgen klokka 20 britisk tid (21 norsk tid).

- Vi kan berolige alle supportere om at kampen vil gå som planlagt i morgen, sier Andrew Pincher til Blackburns hjemmeside.

Morten Gamst Pedersen skriver i en sms til Dagbladet i ettermiddag at han er frisk - så langt.

SYK STJERNE: Blackburns David Dunn scoret og ble helt i kampen mot Burnley sist helg, men nå har han fått svineinfluensa. Foto: Scanpix
SYK STJERNE: Blackburns David Dunn scoret og ble helt i kampen mot Burnley sist helg, men nå har han fått svineinfluensa. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media