Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre brudd i foten for Cecilia Brækhus

- Jeg har vært heldig.

(Dagbladet): En haltende Cecilia Brækhus slo Jennifer Retzke lørdag kveld. En legeundersøkelse i Berlin i dag viser at hun gjorde det med tre brudd i foten.

- Jeg har tre brudd på oversiden av foten som ble oppdager under dagens MRT-undersøkelse. Nå blir det fire uker på krykker og litt rehabilitering. Jeg kan starte opp om seks uker. Jeg har vært heldig, sier Brækhus til VG.

Skaden oppstod allerede i den tredje runden da bergenseren tråkket over. Mellom rundene måtte hun ise ned foten for å kunne fortsette.

Brækhus fullførte kampen med smertene og forsvarte alle sine belter etter å ha vunnet klart på poeng.

- Jeg merket at jeg landet feil på høyrefoten, og jeg fikk ist det ned i pausen. Da tenkte jeg «dette gjør litt vondt, men det går bra». Men da jeg reiste meg klarte jeg nesten ikke å stå på foten, sa 33-åringen om skaden dagen etter kampen.

- Sånn jeg husker det var det midt i en kombinasjon som jeg bommet litt på, så landet jeg med alle tyngden på beinet. Det var vel i tredje runden.

Brækhus dro rett på sykehus etter kampen og undersøkelsene som ble gjort i København viste først at det ikke var noen brudd. Samtidig ble det varslet at hun måtte på en ny undersøkelse i Berlin for å full oversikt over skaden.

- Brudd leges raskt. Jeg kan trene overkropp, lår og rumpe så alt i alt var tidspunktet bra, sier Brækhus videre.

 TRE BRUDD:  Det er blitt påvist tre brudd i foten til Cecilia Brækhus.
TRE BRUDD: Det er blitt påvist tre brudd i foten til Cecilia Brækhus. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling