Tre brudd i foten for Cecilia Brækhus

- Jeg har vært heldig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En haltende Cecilia Brækhus slo Jennifer Retzke lørdag kveld. En legeundersøkelse i Berlin i dag viser at hun gjorde det med tre brudd i foten.

- Jeg har tre brudd på oversiden av foten som ble oppdager under dagens MRT-undersøkelse. Nå blir det fire uker på krykker og litt rehabilitering. Jeg kan starte opp om seks uker. Jeg har vært heldig, sier Brækhus til VG.

Skaden oppstod allerede i den tredje runden da bergenseren tråkket over. Mellom rundene måtte hun ise ned foten for å kunne fortsette.

Brækhus fullførte kampen med smertene og forsvarte alle sine belter etter å ha vunnet klart på poeng.

- Jeg merket at jeg landet feil på høyrefoten, og jeg fikk ist det ned i pausen. Da tenkte jeg «dette gjør litt vondt, men det går bra». Men da jeg reiste meg klarte jeg nesten ikke å stå på foten, sa 33-åringen om skaden dagen etter kampen.

- Sånn jeg husker det var det midt i en kombinasjon som jeg bommet litt på, så landet jeg med alle tyngden på beinet. Det var vel i tredje runden.

Brækhus dro rett på sykehus etter kampen og undersøkelsene som ble gjort i København viste først at det ikke var noen brudd. Samtidig ble det varslet at hun måtte på en ny undersøkelse i Berlin for å full oversikt over skaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer