Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre cupbomber i England

City, Fulham og Boro slått ut av småklubber.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) De fleste Premier League-lagene kom seg i går kveld helskinner gjennom ligacupens 2. runde, med unntak av Wigan.

Onsdag kveld fikk Paul Scharner & Co. følge av Manchester City, Fulham og Middlesbrough, som alle tapte for lag fra lavere divisjoner.

Den største overraskelsen er Notts Countys seier mot Boro. Premier League-laget spilte på hjemmebane mot laget som ligger et stykke ned på tabellen i 2. divisjon (fjerde nivå).

Tcham N\'Toya utnyttet en feil av Tony McMahon, og scoret kampens eneste mål.

Dermed er laget som kom helt til finalen i UEFA-cupen forrige sesong ute av ligacupen.

Tungt for Pearce

Også Fulham spilte på hjemmebane, men maktet likevel ikke slå serielederne i 2. divisjon.

Wycombe sjokkåpnet på Craven Cottage i London, da de tok ledelsen mot Fulham etter bare åtte minutter. De økte til og med ledelsen til 2-0, og først etter å ha brent to store sjanser reduserte Heidur Helguson, tidlig i 2. omgang.

Hjemmelaget presset på mot slutten, men klarte ikke utlikne og sikre seg ekstraomganger.

Presset på City-manager Stuart Pearce ble enda større etter at Chesterfield vant 2-1 hjemme mot Manchester-laget, til tross for at Georgios Samaras puttet fem minutter før pause.

I 2. omgang scoret nemlig Caleb Forlan og Derek Niven for Chesterfield, som ligger på 17. plass i 1. divisjon (tredje nivå).

City ligger fjerde sist i Premier League, og har nå tapt 13 av de 16 siste kampene. Også sist sesong røk City ut av ligacupen i 2. runde, den gang mot Doncaster.