Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre dager etterpå ble Griezmann straffet for denne feiringa av kona

Atlético Madrid-spilleren er ikke fornøyd. 

BURSDAGSHILSEN: Antoine Griezmann gratulerte kona med dagen. Det ble han straffet for. Foto: REUTERS/Javier Barbancho/NTB Scanpix
BURSDAGSHILSEN: Antoine Griezmann gratulerte kona med dagen. Det ble han straffet for. Foto: REUTERS/Javier Barbancho/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): «Bot og reprimande for å gratulere min kone, og det tre dager seinere..»

Antoine Griezmann er ikke fornøyd etter at han har blitt ilagt en bot på rundt 5400 kroner etter at han skrev en hilsen på t-skjorta til sin kone Erika Choperena på bursdagen hennes.

Det var i løpet av 3-0-seier mot Valencia på søndag at angriperen scoret to mål. Det ene feiret han med å vise fram en t-skjorte med meldingen: «Feliz Cumple Gordita» som betyr «Gratulerer med dagen, tjukka» (gordita/tjukka er et vanlig uttrykk om sin bedre halvdel i Spania, og er ikke ment negativt!).

Han avslutter meldingen med #BryDereOmAndreTing. Det er tydelig at 25-åringen mener det er tåpelig å bli straffet for dette.

Griezmann fikk ikke gult kort for hendelsen siden han ikke tok av seg drakta, men Det spanske fotballforbundet har i ettertid gitt ham en lekse. Tiden vil vise om han får ytterligere reprimande etter å ha klaget i sosiale medier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media