SKAL I RINGEN: Cecilia Brækhus skal i ringen på hjemmebane i Bergen på fredag, men stevnet er foreløpig ikke godkjent av knockoutnemnda. Foto: Andreas Lekang
SKAL I RINGEN: Cecilia Brækhus skal i ringen på hjemmebane i Bergen på fredag, men stevnet er foreløpig ikke godkjent av knockoutnemnda. Foto: Andreas LekangVis mer

Brækhus møter Farias

Tre dager før Brækhus skal bokse i Bergen er stevnet fortsatt ikke godkjent

- Helt uproblematisk, hevder daglig leder.

(Dagbladet): Boksestevnet der Cecilia Brækhus skal forsvare verdensmestertitlene mot argentinske Erica Farias på Koengen i Bergen førstkommende fredag er fortsatt ikke godkjent av knockoutnemnda.

Dette til tross for at det er tre dager til stevnet skal arrangeres. Tusenvis av billetter er solgt.

Leder Morten Justad Johnsen i knockoutnemnda bekrefter dette til Dagbladet.

Han ønsker riktignok ikke å kommentere dette ytterligere mens knockoutnemnda nå forhandler med First Lady Promotion om detaljene som skal til for at stevnet godkjennes.

Justad Johnsen understreker at nemnda er inne i en god dialog med First Lady Promotion.

Daglig leder Morten Andreassen i First Lady Promotion hevder overfor Dagbladet at det ikke ligger noe dramatikk i at stevnet fortsatt ikke er godkjent, og at det hele er uproblematisk.

Han sier:

- Knockoutnemnda er forholdsvis ny og ønsker å bli bedre til å følge opp egne regler. Vi har levert inn den samme søknaden som forrige gang.

Cecilia Brækhus har gledet seg til denne fredagen i flere måneder. Faktisk fra før hun møtte Klara Svensson i Spektrum 24. februar.

Den kampen regnet hun med å vinne og hadde startet planene om «The Real Homecoming». Å bringe boksingen hjem til Bergen, der hun har sitt barndomshjem.

Cecilia Brækhus setter alle sine fem tittelbelter på spill.

Erica Farias er verdensmester i super lettvekt. Hun skal opp en vektklasse til weltervekt for å kunne møte den norske boksedronninga.

- Vi skal sette Bergen på hodet, sa Cecilia Brækhus til Dagbladet for kort tid siden.

Men først må stevnet bli godkjent.

  • Selv om stevnet foreløpig ikke er godkjent, holder Cecilia Brækhus pressekonferanse i ettermiddag kl. 13. Dagbladet kommer med mer derfra.