Tre dager!

Selv om de holder til i ferieparadiset Kristiansand, blir det ikke mye tid til slaraffenliv for Start-spillerne denne sommeren. Trener Tom Nordlie har gitt dem tre dagers ferie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag 20., onsdag 21. og torsdag 22. juli får Start-spillerne lov til å gjøre akkurat hva de vil. Deretter skal det trenes. Der er Nordlie kompromissløs.

-  De vise sier at kondisjonen og styrken går tilbake etter tre dager. Derfor gir jeg ikke spillerne helt fri noe lenger i sommer, sier Tom Nordlie til Dagbladet.

FAKTA

1. divisjonsrunden Søndag 11. juli, klokka 18.00: Haugesund-Aalesund, Hødd-Sandefjord, Mandalskameratene-Bryne, Pors Grenland-Start, Raufoss-Moss, Skeid-Kongsvinger, Strømsgodset-Hønefoss, Tromsdalen-Vard Haugesund.

Egentrening

Offisielt har Start-spillerne ni dagers ferie. I seks av dem er de bedt om å drive egentrening. 28. juli er det på ` n igjen med pasningsøvelser, spill fem mot fem med vegger, forskjellige pressøvelser og drilling av overtallsspill.

-  Ikke farlig

-  Som trener er jeg fornøyd så lenge vi scorer over to mål i snitt, og slipper inn under ett. Så langt er vi mestscorende i de to øverste divisjonene. Vi spiller med litt mer risiko, og angriper stort sett med én mann mer enn motstanderen. Likevel synes jeg ikke at vi spiller farlig, sier Tom Nordlie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.