Tre engelske klubber har brutt FFP-reglene. Får ikke kjøpe spillere i januar

Leeds, Nottingham Forest og Blackburn.

KJØPENEKT: Joshua Kings Blackburn, her i aksjon mot Manchester City, er en av klubbene som nå har fått kjøpe-stopp etter å ha brutt FFP-reglementet. De andre to lagene er Leeds og Nottingham Forest. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB SCANPIX
KJØPENEKT: Joshua Kings Blackburn, her i aksjon mot Manchester City, er en av klubbene som nå har fått kjøpe-stopp etter å ha brutt FFP-reglementet. De andre to lagene er Leeds og Nottingham Forest. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Leeds United, Nottingham Forest og Blackburn Rovers har brutt reglene for finansielt fair play og får ikke kjøpe spillere i januar.

Alle de tre klubbene, som holder til i den engelske mesterskapsserien, pådro seg underskudd forrige sesong som var større enn de grensene som er tillatt i henhold til de finansielle reglene. Denne grensen ligger på 8 millioner pund, eller over 80 millioner norske kroner.

Som følge av bruddene får ingen av klubbene i praksis handle spillere fra 1. januar og til utgangen av årets sesong. Unntakene er dersom de har færre enn 24 spillere i troppen og spillerne som da eventuelt kommer inn må koste mindre enn 600.000 pund.

- Klubbene får muligheten til å kjøpe spillere etter årets sesong, dersom de kan vise til at de har holdt seg innenfor grensene i den gjeldende sesongen, heter det fra ligasystemet i en uttalelse.

De nyopprykkede Premier League-lagene Queens Park Rangers, Leicester og Burnley skal alle være under etterforskning for det samme.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer