Tre-fire klubber snakker med Owen

Avsløring fra superstjernen.

(Dagbladet.no): Michael Owen er den aller mest ettertraktede spilleren i Premier League halvannen uke før seriestart.

I en pressemelding velger Real Madrid-spissen å legge kortene på bordet.

- Med Real Madrids godkjennelse, har det blitt ført en dialog med tre eller fire Premier League-klubber. Ingen formelle forhandlinger har funnet sted, sier Owen.

Tidligere i dag ble det kjent at  Manchester United-direktør David Gill har vært i møter med Michael Owens agent Tony Stephens. Det fastslo avisa The Independent.

Dermed tyder det meste på at England-spissen ikke er Real-spiller mye lenger.

Etter kjøpene av Brasil-duoen Robinho og Julio Baptista er Owen bare et femtevalg på topp i Real Madrid.

Owen bekrefter at Real har gitt ham grønt lys til å skifte klubb.

- Real Madrid kontaktet mine rådgivere i helga, og forklarte at de vil beholde meg. Men de står ikke i veien dersom den rette sjansen tilbyr seg for å reise hjem til Premier League, sier Owen.

STJERNEGALLERI: Manchester United står trolig klare dersom Michael Owen blir presset ut av Real. Her sammen med David Beckham og Ronaldo på Asia-tur. Foto: Scanpix/Reuters
STJERNEGALLERI: Manchester United står trolig klare dersom Michael Owen blir presset ut av Real. Her sammen med David Beckham og Ronaldo på Asia-tur. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Manchester United er favoritter til å hente Owen hjem, men også Newcastle og Chelsea er blitt koblet til England-spissen.

Det er ventet at også Tottenham og Everton kaster seg inn i kampen om 25-åringen som trolig prises til 170 mill. kroner.

Liverpool kommer neppe med noe bud på spilleren som ble flasket opp på Anfield, for bare to dager siden forklarte manager Rafa Benitez at han bare var på utkikk etter en midtstopper.

Også Arsenal-manager Arsene Wenger har uttrykt at han er fornøyd de spissene han allerede har i klubben.