Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre fra Sandefjord på lesernes lag

Også tre fra Brann.

(Dagbladet.no:) Det var ikke veldig overraskende at Lars Hirschfeld kapret keeperplassen på søndagens lag, stemt fram av Dagbladet.nos lesere.

Foran ham på banen ble Sandefjords Ole Tobiasen og Arnar Førsund valgt i forsvarssrekka, og vestfoldingene fikk også med Samuel Isaksen på venstrekanten.

Tore Reginiussen var nær ved å kapre den andre stopperplassen, men den gikk i stedet til Moldes Petter Christian Singsaas.

Leserne ville ha tre Brann-spillere på laget. Martin Andresen var selvskreven og Helge Haugen sørget for at Tommy Svindal Larsen bare kom på en 3. plass i avstemningen sentralt på midten.

VAR GOD, OG SCORET: Samuel Isaksen jubler her over 1-0-scoringen mot Fredrikstad. Foto: SCANPIX
VAR GOD, OG SCORET: Samuel Isaksen jubler her over 1-0-scoringen mot Fredrikstad. Foto: SCANPIX Vis mer
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 757039857


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling