BRANT NED: Den tidligere tennisspilleren James Blakes hus i Tampa, Florida, brant ned til grunnen i dag tidlig amerikansk tid. Tre personer er funnet omkommet. Foto: AP Photo/Hillsborough County Sheriff's Office
BRANT NED: Den tidligere tennisspilleren James Blakes hus i Tampa, Florida, brant ned til grunnen i dag tidlig amerikansk tid. Tre personer er funnet omkommet. Foto: AP Photo/Hillsborough County Sheriff's OfficeVis mer

Tre funnet døde under mystiske omstendigheter da tennisstjernas hus brant ned

Kan ha blitt skutt før huset tok fyr.

(Dagbladet): Den tidligere tennisspilleren James Blakes hus brant og ble totalødelagt natt til i dag.

Tre personer ble funnet omkommet i huset. James Blake (35), som eier huset som ligger i Tampa, Florida, var ikke i huset da brannen brøt ut, melder Tampa Bay News. Huset skal ha vært utleid til noen han ikke kjenner.

Brannvesenet er fortsatt på stedet og jobber med å slukke brannen helt. Siden forskjellige punkter stadig tar fyr, har dette sinket arbeidet med å finne ut av årsaken for brannen.

IKKE I HUSET: James Blake var ikke i huset da brannen brøt ut. Foto: REUTERS/Shannon Stapleton
IKKE I HUSET: James Blake var ikke i huset da brannen brøt ut. Foto: REUTERS/Shannon Stapleton Vis mer

Avisa melder at det er også uklart om de tre personene som er funnet omkommet ble drept av brannen eller noe annet, og identiteten til disse er ikke offentliggjort.

Amerikanske SB Nation, på sin side, melder at selv om dødsårsaken for de tre ikke er offentliggjort, er det indikasjoner på at de tre omkommede er drept av skudd mot hodet. Det kan ha skjedd før huset tok fyr.

Ifølge avisa skal kraftige fyrverkerier ha blitt festet til hodene på de tre, og at andre fyrverkeri også skal ha blitt satt opp for å hindre brannmenn i å ta seg inn i huset.