Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre klubber har lagt inn bud på Modric

Villas-Boas krever minst 350 millioner for kroaten.

VIL VEKK: Tre klubber har lagt inn bud på Tottenhams Luka Modric, men manager André Villas-Boas sier det ikke blir aktuelt å selge kroaten for småpenger. Foto: AFP Photo / Gabriel Bouys / NTB Scanpix
VIL VEKK: Tre klubber har lagt inn bud på Tottenhams Luka Modric, men manager André Villas-Boas sier det ikke blir aktuelt å selge kroaten for småpenger. Foto: AFP Photo / Gabriel Bouys / NTB Scanpix Vis mer

Tre klubber har lagt inn bud på Tottenhams Luka Modric, men manager André Villas-Boas sier det ikke blir aktuelt å selge kroaten for småpenger.

Modric er svært så ivrig på å komme seg bort fra White Hart Lane. Han likte dårlig at klubben mistet plassen i mesterligaen mer eller mindre i siste liten.

Manchester United, Paris Saint-Germain og Real Madrid er regnet for å være klubbene som vil ha Modric.

Tottenham skal ha avslått bud på rundt 270 millioner kroner for 26-åringen. Rykter vil ha det til at Tottenham vil ha minst 315 millioner kroner for ham.

- Det har vært konstant interesse fra tre klubber rundt Modric, men det er viktig for Tottenham å passe sine egne interesser. Hans situasjon er som den er om det ikke kommer nye bud. Også Luka forstår at vi har våre egne interesser og verdier å forsvare, sa Villas-Boas.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media