ROTET: Sverige ledet på det meste 3-0 mot Frankrike, men rotet seg nesten bort i sluttperioden, og vant til slutt med knepne 3-2.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO DDP/ THOMAS LOHNES
ROTET: Sverige ledet på det meste 3-0 mot Frankrike, men rotet seg nesten bort i sluttperioden, og vant til slutt med knepne 3-2.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO DDP/ THOMAS LOHNESVis mer

«Tre kronor» til mellomspill etter knepen seier

Surret i sluttperioden mot Frankrike.

|||

«Tre kronor» ledet 3-0, men surret i sluttperioden mot Frankrike. Det holdt likevel til 3-2 og svensk avansement til mellomrunden i ishockey-VM.

- Vi tar de tre poengene som tar oss videre, men vi var ikke så på alerten som jeg ønsket. Kanskje undervurderte vi dem, sa Sveriges landslagssjef Bengt-Åke Gustafsson til TV6.

Tidligere tirsdag vant Norge sensasjonelt 3-2 over Tsjekkia i gruppens andre kamp. Det blir en tøff fight om de to siste plassene i mellomrunden.

I en annen gruppe vant Russland enkelt 4-1 over Kasakhstan. Aleksander Ovetsjkin, Ilja Kovaltsjuk, Aleksander Sjomin og Denis Grebesjkov scoret for Russland, mens Dmitrij Dudarev redusert i overtall.

(NTB)