Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre lag fortsatt ubeseiret i NFL

Houston Texans med sin beste start noensinne.

GODT I GANG: Owen Daniels og Houston Texans kan glede seg over lagets beste sesongstart noensinne. Foto: SCANPIX/REUTERS/Richard Carson
GODT I GANG: Owen Daniels og Houston Texans kan glede seg over lagets beste sesongstart noensinne. Foto: SCANPIX/REUTERS/Richard Carson Vis mer

Spillere og fans gledet seg over at dommerne var tilbake i NFL i helgen. Atlanta Falcons, Arizona Cardinals og Houston Texans er de eneste lagene som fortsatt er ubeseiret i ligaen.

NFL-ledelsen og dommerne ble enige om en ny kollektivavtale sist torsdag, og dermed var dommerlockouten over. Lønnskonflikten har ført til at en rekke uprøvde dommere har dømt kampene, og det har resultert i tabber og mye krangling.

Houston Texans har vunnet sine fire første kamper for første gang i klubbhistorien. Søndag ble Tennessee Titans slått 38-14.

Et field goal fra Jay Feely sørget for at Arizona Cardinals slo Miami Dolphins 24-21 etter forlengning. Med fire strake seirer har Cardinals fått sin beste start på sesongen siden 1974. Da holdt laget til i St. Louis.

Quarterback Matt Ryan kastet tre touchdownpasninger for Atlanta Falcons, som slo Carolina Panthers 30-28. Matt Bryant sparket inn de avgjørende poengene for Falcons fem sekunder før slutt.

New Orleans Saints har fått en tung start på sesongen. Søndag ble det 27-28-tap borte mot Green Bay Packers. Laget fra jazzbyen vant Super Bowl i 2010, men har tapt sine fire første kamper i år. Trener Sean Payton er utestengt i ett år etter at det ble avslørt at Saints ga «dusør» til spillere som taklet motspillere så hardt at de ble skadd.

(NTB)