Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre magiske minutter reddet et poeng for Sogndal

Snudde begredelig førsteomgang mot Lillestrøm.

ET GODT BYTTE: Kristian Fardal Opseth kom inn etter pause og scoret utlikningsmålet mot Lillestrøm sju minutter senere. 
Foto: Christian Blom / NTB Scanpix
ET GODT BYTTE: Kristian Fardal Opseth kom inn etter pause og scoret utlikningsmålet mot Lillestrøm sju minutter senere. Foto: Christian Blom / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sogndal - Lillestrøm 2-2 (0-2)

(Dagbladet): - Vi slipper inn litt for enkle mål, ellers er det en ganske jevn kamp. Vi må bli flinkrer til å ta ut folk i boks, det er vel det som er forskjellen, sa Sogndal-trener Eirik Bakke til TV 2 i pausen.

Da hadde han sett et uvanlig tannløst hjemmelag slippe til Lillestrøm flere ganger i egen boks. To av gangene lå ballen i nettet bak Matias Dyngeland i Sogndal-målet.

Målene var signert Martin og Jradi etter lekkert spill i forkant av begge to. Lillestrøm så rett og slett ganske mye bedre ut enn Sogndal de første 45 minuttene.

Sju magiske minutter
Men var Bakke ganske avmålt overfor TV 2, må han ha tent noen gnister i garderoben ved halvtid. 

Sogndal-gutta kom på banen med en helt annen intensitet og brukte bare sju minutter på å utlikne. 

Først reduserte Babacar Sarr ved å stusse et frispark i lengste hjørnet. Tre minutter senere dro innbytter Kristian Fardal Opseth seg fri i midten og dundret ballen i hjørnet fra tjue meter. 

- Vi må bli flinkere til å stå i mot det presset vi blir utsatt for i de første minuttene etter pause. Vi skal jo ro i land seieren her når vi leder 2-0, sier LSK-trener Runar Kristinsson til TV 2. 

Sjanser begge veier
Så roet kampen seg ned noen hakk. Sogndal fortsatte å produsere sjanser og halvsjanser, men også Lillestrøm var frampå ved et par anledninger. 

Sogndal kom nærmest da Fardal Opseth skjøt i beinet på Mohamed Ofkir i retning krysset. LSK-keeper Faye Lund fikk bokset ballen til corner. 

Likevel ebbet kampen ut til uavgjort uten at noen av lagene hadde grunn til å være misfornøyde med det. 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!