Tre mål NÅ ...og tre mot RBK

- Fotball-VM inspirerte meg til drømmetreffene. Jeg har aldri opplevd maken, sier Vålerenga-spilleren Bjørn Viljugrein (28) etter gårsdagens hat-trick på Bislett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av 25 minutter feide han inn tre baller i motstandernettet. Sist han lagde hat-trick var på lilleputtlaget til Strømmen i 1981. Etter å ha lagt en corner rett på pannebrasken til Kjell Roar Kaasa etter 57 sekunder, punkterte Viljugrein kampen med 2- 0 fem minutter seinere.

Ønskereprise

En halvtime ut i førsteomgang fulgte han opp med et skrått frispark helt oppe i krysset fra 20 meter, før han avsluttet hat-tricket med et volleyskudd nede i hjørnet fra 14 meter.

- Målet nå er å lage ønskereprise i søndagens Bislett-kamp mot Rosenborg. Alle kan spille godt innimellom. Vi er opptatt av å vise at vi er stabilt gode og ser ingen grunn til å slakke av mot RBK, sier Bjørn Viljugrein.

Før kampen i går hadde han to tippeligamål: Mot Lillestrøm og Bodø/Glimt.

- Volleyskuddet i TV-kampen mot LSK var også bra. Men jeg har aldri fått til så mange fulltreff på 25 minutter som i går. Etter å ha sett så mye bra VM-fotball på TV, fikk jeg lyst til å prestere litt sjøl også, sier Viljugrein etter brakseieren.

Stabilt godt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer