Tre mål (...og vekk me'n?)

NADDERUD (Dagbladet): Stabæk - Bryne 4-0. Jan Åge Fjørtoft (34) scoret i går sitt første hattrick i Norge. Tre vakre mål og gestikulasjoner som bare Gursken-ekspressen klarer å finne på. Klovnen er tilbake i manesjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men på onsdag kan han være tilbake i en benketilværelse.

- Jan Åge viste hvilken måltjuv han er, men laget til cupkampen mot Tromsø onsdag tas ut i morgen, sier Gaute Larsen til Dagbladet.

En uvanlig ydmyk Fjørtoft blir ikke skuffet selv om han ikke får starte neste kamp.

- Jeg skal gjøre alt jeg kan slik at Gaute skal slite med å sette meg ut av laget, men jeg har funnet min rolle i klubben nå. Enkelte kamper spiller jeg 90 minutter og i andre kamper igjen kommer jeg innpå mot slutten, sier Fjørtoft.

Fjørtoft-rock

Han innrømmer glatt at det har vært tøft å ikke spille fra start på førstelaget siden den katastrofale 1- 8-kampen mot Brann i Bergen 24. mai.

- Mange hadde avskrevet meg, og det er klart at det har påvirket meg. Jeg visste likevel at jeg ikke var i veldig god form i vår, etter en lang sesong uten pause, sier Fjørtoft og fortsetter:

- Både Stabæk og jeg brukte tid på å finne rytmen. Jeg kom litt skjeivt ut og framsto som sutrete i media. Det var ikke det som var meningen, sier Fjørtoft.

Nå spiller imidlertid både klubb og spiller samme melodi igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer