Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre mål på fire minutter senket «Zucca» og Rangers

Zuccarello uten assist eller mål.

SENKET AV JOEL WARD: Joel Ward, i midten, scora to da San Jose Sharks slo New York Rangers, lørdag. Foto: John Hefti-USA TODAY Sports.
SENKET AV JOEL WARD: Joel Ward, i midten, scora to da San Jose Sharks slo New York Rangers, lørdag. Foto: John Hefti-USA TODAY Sports. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre mål på fire minutter senket Mats Zuccarello og hans New York Rangers på bortebane mot San Jose Sharks, lørdag kveld.

Lagene var like langt etter både første og andre periode, men hjemmelaget skrudde virkelig opp tempoet i den siste perioden, og sørget for seier, og Rangers' andre, strake tap.

Zuccarello fikk cirka 15 minutter på banen denne kampen, og var nære en assist i det som var Rangers' største sjanse i den første perioden. Ikke lenge etter fikk han prøvd seg på en avslutning, men fikk ikke pucken inn i mål. «Zucca» var ikke på banen da Rangers scoret i andre periode.

Lundqvist med herlig redning Sharks og Rangers var jevne store deler av kampen, men det var hjemmelaget som først kunne juble for scoring, ved Joel Ward. Han satte pucken inn bak Henrik Lundqvist da de grønnkledde var i overtall, etter pasning fra Joonas Donskoi og Thomas Hertl.

Den svenske målvakta i Rangers vartet opp med en stjerneredning da Brent Burns først blokkerte et Rangers-skudd, før han kontret i mot. Burns kom alene mot keeperen, men Lundqvist reddet ved å strekke ut venstrebeinet.

Da det var igjen to og et halvt minutt av den andre perioden, fikk Rangers endelig sitt utlikningsmål:

Derick Brassard og Dan Boyle var to mot en i full fart mot Sharks-målet, og etter å ha trukket på seg en spiller, sendte Brassard pucken videre til Boyle. Sistnevnte fikk ingen problemer, og satte pucken kaldt i mål bak en sjanseløs Martin Jones. Dermed var lagene like langt før den tredje og siste perioden.

- Kaotisk 5.45 minutter ut i den tredje perioden fyrte Sharks-forwarden Thomas Hertl avgårde et skudd. Lundqvist stoppet pucken, men måtte gi retur. Der dukket Joe Thornton opp, og sørget for 2-1.

- Kaotisk, oppsummerte kommentatorene om alle Rangers-spillerne som var «overalt» foran sitt eget mål.

To minutter senere fikk Joel Ward sitt andre mål for kvelden, etter at hjemmelaget vant pucken på egen halvdel og kontret i mot.

Da det var spilt ni minutter var Lundqvist uheldig. Joe Pavelski og Thomas Hertl spilte «vegg» med hverandre, og Pavelski fikk prøvd seg på et skudd. Det så ut som det traff på innsiden av låret til Lundqvist, før det spratt opp i brystet hans og gikk i mål. Det så litt klønete ut, og det gikk cirka to sekunder før man skjønte at pucken faktisk hadde sneket seg inn i mål.

4-1-målet satte Rangers helt ute av spill, og de klarte aldri å slå tilbake. Mandag møter Zucca og hans gjeng Florida Panthers i Madison Square Garden.

KJEMPET: Mats Zuccarello kjempet mot Brent Burns, men måtte se seg slått etter intens tredjeperiode av hjemmelaget. Foto: John Hefti-USA TODAY Sports.
KJEMPET: Mats Zuccarello kjempet mot Brent Burns, men måtte se seg slått etter intens tredjeperiode av hjemmelaget. Foto: John Hefti-USA TODAY Sports. Vis mer
Hele Norges coronakart