TRE CORNERASSIST: Vålerenga scoret fem mål på Ullevaal. Tre av dem etter corner fra Bojan Zajic. Her i duell med lagkamerat André Muri og Nikola Djurdjic. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TRE CORNERASSIST: Vålerenga scoret fem mål på Ullevaal. Tre av dem etter corner fra Bojan Zajic. Her i duell med lagkamerat André Muri og Nikola Djurdjic. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Tre målgivende cornere fra Zajic

VIF scoret fem mot Haugesund.

||| ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerenga - Haugesund 5-2.

Han fikk starte fordi Kristofer Hæstad er ute med en kneskade.

Serbiske Zajic svarte med å slå tre målgivende pasninger på corner:

Først prikket han inn corneren som Morten Berre, med en meget god prestasjon, styrte ned i Haugesund-keeper Per Morten Kristiansens venstre hjørne tre minutter før pause.

Ni minutter ut i andre omgang var det en like presis corner fra serberen som var foranledningen til Freddy dos Santos' heading på nesten likt vis.

Noe av det siste den meget populære midtbanespilleren gjorde på banen var å treffe André Muri inne i feltet med nok en presist slått corner.

Da han ble byttet ut med Dawda Leigh kvarteret for slutt fikk han både klapp på skulderen og en god klem av en tilfreds VIF-trener Martin Andresen.

Etterpå ble serberen hyllet av midtbanekollega Fellah for sin gode innstilling.

- Bojan har ikke fått spille så mye, men han har aldri sutret over lite spilletid. Han er superprofesjonell, og gir maks for laget de gangene han får sjansen. Han er en herlig spiller å ha i gruppa, sier Mohammed Fellah til Dagbladet.

Lite spilletid
Hittil i år har Zajic fått lite spilletid på en spennende VIF-midtbane. Trioen Mohammed Fellah, Harmeet Singh og Kristofer Hæstad er slett ikke enkel å bryte opp.

I en underholdende og målrikt oppgjør på landslagsarenaen varte ikke spenningen lenge.

Hjemmesterke Vålerenga festet raskt grepet med leken fotball i godværet, og de burde gått opp i ledelsen lenge før Moa endelig fikk hull på byllen 21 minutter ut i kampen;

VIF-spissens sjuende scoring denne sesongen.

Mohammed Fellah og Morten Berre sørget for 3-0 til pause.

Andre omgang var langt mer rotete fra hjemmelagets side, men Martin Andresen vil uansett være fornøyd med en enkel 5-2 seier i de siste 90 minuttene før Tippeligaen nå tar VM-pause.

MOA-SCORING: Moa satte inn Vålerengas første. Det er spissens syvende for sesongen. Foto: Erlend Aas / Scanpix
MOA-SCORING: Moa satte inn Vålerengas første. Det er spissens syvende for sesongen. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer