Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre minutter på overtid ledet de 3-1. Ett minutt senere hadde de rykket ned

Vanvittige scener på overtid.

Sandnes Ulf så ut til å gå mot tre viktige poeng borte mot Start. Men på overtid scoret vertene to mål slik at det endte 3-3. Dermed er Sandnes Ulf klare for nedrykk.

Med ledelse 3-1 etter 93 spilte minutter så sisteplasserte Sandnes Ulf ut til å holde liv i håpet om å klatre til kvalifiseringsplass. Men tre minutter på overtid reduserte Bismark Acosta til 2-3 etter et hjørnespark.

Da var det som om Sandnes Ulf kortsluttet. For under minuttet senere landet en lang ball hos Starts innbytter og debutant Lars-Jørgen Salvesen. Unggutten hamret ballen i mål til 3-3, og sendte samtidig Sandnes Ulf ned fra eliteserien.

På benken satt trener Tom Nordlie fortvilet igjen. Sammen med resten av støtteapparatet kunne han knapt tro det han fikk se på slutten.

Med kun én runde igjen å spille har Sandnes Ulf fire poeng opp til Brann på kvalifiseringsplass. Dermed blir siste kamp mot Aalesund uten betydning.

NED: Dyster stemning på benken til Sandnes Ulf etter at alt raknet på overtid. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
NED: Dyster stemning på benken til Sandnes Ulf etter at alt raknet på overtid. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Det så lenge bra ut for gjestene, som fikk åpningen de håpet på etter 12 minutter. Terje Reinertsen holdt ballen etter et frispark fra langt holdt. Men en Start-forsvarer ramlet inn i målvakten, slik at ballen ble liggende fri. Dermed fikk Edier Frejd en enkel oppgave med å pirke ballen i mål fra kort hold.

Da 39 minutter var spilt hadde gjestene igjen marginene med seg. Fredrik Midtsjø tråklet seg forbi flere forvarere før han fikk ballen for langt foran seg. Men Glenn Andersens klarering gikk rett i Midtsjø og deretter forbi Reinertsen.

Like før pause reduserte Gudmundur Kristjánsson for Start. Islendingen smalt til fra 20 meter, og ballen gikk inn bak landsmannen Hannes Thor Haldarsson i Ulf-målet. Like etter pause tok Ulf tilbake tomålsledelsen ved Randall Brenes.

Men den skulle ikke holde hele kampen ut. Dermed spiller Sandnes Ulf på nivå to i norsk fotball neste sesong, etter tre sesonger i eliteserien.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media