Tre nigerianere til Lyn

Alle er U21-landslagsspillere.Lyn doblet sponsorinntektene

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Vi har nettopp skrevet under papirene på tre nigerianske U21-landslagsspillere, sier Morgan Andersen, klubbdirektør i Lyn til Dagbladet.no.

Spillerne Lyn har signert, er offensive spillere, som skal styrke laget.

Ezekiel Bala (17) er spiss, mens Zhinedu Obuke - som allerede bare går under navnet «Edu» - og Emmanuell Sarki (16) er offensive midtbanespillere.

- Alle tre holder tippeligastandard og vil forsterke laget. Vi sikrer utdanninga og skolegangen deres, og det er foreldrene til gutta veldig fornøyd med, sier Andersen.

Tanken er at Ezekiel Bala og «Edu» skal rullere på en plass, mens John Obi Mikel, som Lyn signerte tidligere denne måneden, skal være mer fast på laget.

- Ali skal vekk

Men med tre nye spillere som går på utenlandskvota, er det uaktuelt å beholde Tippeligaens beste keeper, Ali al-Habsi. Heller ikke Ji-Ho Cha spiller for Lyn neste sesong.

- Vi jobber aktivt med å selge Ali al-Habsi. Vi fikk et bud fra Bolton i sommer, men det var altfor dårlig. Og Manchester Citys bud på 1,8 millioner fra ifjor vinter, er også langt under det vi forventer, sier Andersen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.