- Tre norske klubber vil ha Gazza

- Paul Gascoigne er ønsket av tre norske klubber, sier Gazza-agent Mel Stein. Han avviser likevel at fotballklovnen kan være på vei til tippeligaen.

Gazzas talsmann snakker i dag ut etter spekulasjonen om at Gazza også var aktuell for en gjesterolle i australske Joondalup City.

Mel Stein er samme mann som truer Nils Arne Eggen med søksmål etter at RBK-treneren anbefalte en klubb «nær Vangseter» på direkten hos TV 2.

- Han var aldri på vei til Norge, men etter oppslagene om det fikk jeg tre klubber på tråden som forespurte om ham, sier Stein til det engelske nyhetsburået PA.

Nonsens

Stein er også oppgitt over den australske klubben som skulle ha fått napp hos Gazza.

- Det er nonsens. Middlesbrough vet ingenting om det, jeg vet ingenting om det, og Paul har ikke hatt kontakt med noen, sier Stein.

Gazzas har kontrakt med Middlesbrough, og manager Bryan Robson satte kaffen i vrangstrupen da han hørte nyheten til frokost i dag tidlig.

- Jeg kunne ikke tro det jeg hørte. Jeg kjenner ikke klubben, og ikke har jeg snakket med dem, sier Robson.

Trener i Libya

I Norge var Brann forsiktig interessert i å leie Gazza i sommer. Men uansett må en tippeligaklubb vente til den tidligere landslagsspilleren er tilbake fra en treningsleir i Libya.

- Han har ett år igjen av kontrakten her, og vi skal sette oss ned for å snakke om framtida når vi er tilbake fra Libya, sier Robson.

I LIBYA: En tippeligaklubb må uansett vente til Gazza er tilbake fra en treningsleir i Libya.