Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre nye biler og et lite slott

I løpet av de seks siste ukene har David Beckham kjøpt tre nye biler. Mens fru Victoria har plukket ut et lite slott til 80 millioner. Som heter La Victoria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Den siste bilen Becks kjøpte og som han nå bruker til treninga, er en Porsche 911 Targa. Den er litt mer sporty enn de to første han skaffet seg - luksusutgaven til Range Rover og en Audi A8. Og mens far er på jobben tar mor svippturer ut i byen for å kjøpe solbriller hos Dior og titte på bolig.

Hun fant en forrige dagen - en tilbaketrukket perle som har tilhørt en nær venn av den spanske kongefamilien. Nå eies den av en annen Victoria - en spansk kvinne gift med en sørafrikansk riking. Og derfor La Victoria i hvite bokstaver på et lite skilt ved porten.

Det er vanskelig å gå forbi sånt.

Brooklyn smiler

Alt mens lille Brooklyn løper rundt i ei T-skjorta med skriften «Weapon of mass destruction» på brystet. Og smiler til fotografene. For Beckham med familie går ikke et skritt i Madrids offentlighet uten at det er fotografer der.

Fra alle verdens land.

Eiendommen det er snakk om, og som Victoria har fortalt meklerne at hun bare må vise til David, det er jo der hun vil bo, ligger i bydelen La Moraleja der Brooklyn skal gå på engelskspråklig skole.

Plass til seks

Huset har alt de rike trenger - ikke minst garasjeplass til seks biler. Så man skal ikke se bort fra at det blir handlet flere maskiner i løpet av nærmeste framtid.

Biler er jo kjekt å ha.

Eller som en såkalt innsider sier til media:

- Inntil nå har Becks hatt litt problemer med å finne et sted å bo. Han har derimot ingen problemer med å finne noe å kjøre.

Ytterligere Beckham-info (reklame) kommer fra Dolce & Gabbanas flaggskipbutikk i Milano. Der forteller en talsmann at paret nylig bestilte for 60000 norske kroner fra den siste undertøyskolleksjonen. Ordren ble fakset og i går var varene på vei.

Til huset deres i Hertfordshire som kalles Beckingham Palaca.

Det er greit å ha noe rent når man skal hjem på landskamp.

BIL NR. TRE: David Beckham har handlet tre biler etter Spania-ankomsten. Her er han på vei inn i den nyeste, et råskinn av en Porsche.