Tre nye Brann-år for Huseklepp

En av de viktigste signeringene i Branns historie.

(Dagbladet.no): Erik Huseklepp har lenge hatt tilbud fra mange klubber - og han har sjøl uttrykt ønske om å spille for en annen klubb enn Brann, nemlig Stabæk, som han også inngikk en muntlig avtale med.

- Stabæk spiller min type fotball, sa han i sommer, etter at han opprinnelig takket nei til ny Brann-kontrakt.

Men nå har 23-åringen endelig bestemt seg for hvor fotballframtida hans ligger, og Branns hjemmesider bekrefter at han skrevet under på en ny treårskontrakt.

- Dette er en av de viktigste signeringene i klubbens historie, heter det fra Branns sportslig leder, Roald Bruun-Hanssen, nå.

Norske og utenlandske interessenter

I tillegg til flere norske klubber, som Lillestrøm, Viking og altså Stabæk, skal både engelske Manchester City og belgiske Brugge ha jaktet på flankespilleren.

Brann har på sin side fristet formspilleren med så vel økt lønn som mer spilletid.

- Klubben har gitt meg indikasjoner på at de ønsker å satse på meg, og det har vært en viktig grunn til at jeg velger å bli i Brann. Jeg føler også at jeg har utviklet meg mye, selv om jeg gjerne ikke har spilt så masse som jeg ønsker, og dette har også gjort valget enklere, forteller Huseklepp til Brann.no.

Ble mer og mer usikker

Tre nye Brann-år for Huseklepp

I takt med lovnadene har den bærumsfødte unggutten virket mindre og mindre sikker på at han vil forlate Bergen. Kanskje var det den fantastiske Brugge-kampen som ble vendepunktet.

- He, he, vi får se om jeg kan forlate dette laget her, sa han til Dagbladet.no i jubelrusen da.

I første omgang ble Brann-avtalen, som opprinnnelig gikk ut 1. november, forlenget med to måneder. Men nå får den altså lengre varighet enn som så.


(Dagbladet.no kommer tilbake med mer)

HAR BESTEMT SEG - BLIR I BRANN: Erik Huseklepp, her i aksjon mot Brugge i UEFA-cupkvaliken, offentliggjorde i dag hvor han skal spille de kommende sesongene. Foto: THIERRY ROGE/REUTERS/SCANPIX
HAR BESTEMT SEG - BLIR I BRANN: Erik Huseklepp, her i aksjon mot Brugge i UEFA-cupkvaliken, offentliggjorde i dag hvor han skal spille de kommende sesongene. Foto: THIERRY ROGE/REUTERS/SCANPIX Vis mer