Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre nye klubber har vunnet 10 000 kroner

Det går mot slutten i årets Klubben i mitt hjerte-kampanje. Sjekk om din klubb var blant de tre som vant 10 000 kroner i dag.

KAMPANJE: Årets Klubben i mitt hjerte varer fra 12.-26. november. Tre klubber vinner dagspremier på 10 000 kroner hver dag, mens hovedpremien på 100 000 kroner deles ut lørdag.
KAMPANJE: Årets Klubben i mitt hjerte varer fra 12.-26. november. Tre klubber vinner dagspremier på 10 000 kroner hver dag, mens hovedpremien på 100 000 kroner deles ut lørdag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): (Dagbladet): Den 13. utgaven av Klubben i mitt hjerte er for alvor i gang, og vi er nå inne i den siste av to uker. Kampanjen er et samarbeid mellom Dagbladet, Nordea, P4 og Norges idrettsforbund.

Blant klubbene som klarte å samle inn over 50 stemmer fra klokka 10 i går til klokka 10 i dag, ble disse tre trukket ut som vinnere:

  • Konnerud IL
  • Sjetne IL
  • Sportsklubben Trygg/Lade

Vi gratulerer!

Hovedpremien

I løpet av hele kampanjeperioden registreres alle stemmer som kommer inn på en klubb. Den klubben som sitter igjen med flest stemmer totalt vinner hovedpremien.

Lørdag 26. november offentliggjøres vinneren av hovedpremien, som er på 100 000 kroner.

Stem på Klubben i DITT hjerte i denne saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!