Tre personer drept i blodig fotballoppgjør

Fotballstjerne blant de skadde.

BLODIG: Lokaloppgjøret mellom C.D. Olimpia og Motagua er et av de største rivaloppgjørene i verden, og endte nok en gang blodig. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tre personer døde og minst ti personer ble skadd da fotballsupportere barket sammen før et rivaloppgjør i Honduras natt til søndag norsk tid, skriver BBC.

Supporterne til C.D. Olimpia og Motagua hadde allerede barket sammen da det ble offentliggjort at kampen ikke skulle spilles. Årsaken var at Motaguas buss ble angrepet av steinkastende Olimpia-supportere.

Ifølge politiet ble tre Motagua-spillere skadd i bussangrepet. Da angrepet ble kjent, fortsatte urolighetene, og flere stormet banen.

- Tre personer er døde, og sju personer ble skutt og knivstukket. En av dem er en gutt. Tre personer er alvorlig skadd, sier en talsperson på sykehuset til Reuters.

Fotballstjerne skadd

En av de skadde er den tidligere Celtic-stjerna Emilio Izaguirre, som tok sju ligatitler med den skotske storklubben og har spilt over hundre kamper for Honduras' landslag.

På sosiale medier har Motagua-spilleren postet et bilde der han har en lapp over det ene øyet. Izaguirre satt i spillerbussen da fans begynte å kaste steiner på bussen utenfor stadion.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer